Activitats

LLISTAT D’ACTIVITATS
 

 

Menú d’itineraris:

A la nostra web hi trobareu una selecció d’itineraris arreu de Catalunya que, ja sigui pel seu interès cultural, paisatgístic, històric, botànic o faunístic, estem segurs us agradaran i gaudireu i que anirem actualitzant.

Itineraris al gust:

Digueu-nos vosaltres on voleu anar i us presentem varies opcions perquè trieu la que més s’adapti a les vostres necessitats.

Itineraris combinats:

Pels que creuen que no tot ha de ser caminar !!! Us podem organitzar suaus caminades que acabin en una degustació gastronòmica, una cata de vins o una tarda d’emoció en un Parc d’Aventures.

Travesses:

Pels més caminaires !!! Caminades de varis dies amb pernoctes en refugi, càmping, alberg….

Suport logístic:

Ens podem encarregar també d’organitzar-vos itineraris i sortides que vulgueu fer vosaltres pel vostre compte, sense guia.

Entrenaments:

Teniu algun objectiu a la vista? Necessiteu un company d’entrenament per fer les ”tirades” llargues? També us hi podem acompanyar.

Cursos d’iniciació:

Us podem ensenyar els conceptes bàsics d’orientació, GPS, raquetes o rescat amb ARVA, pala i sonda i si us interessa seguir formant-vos, adreçar-vos a algun Guia d’Alta Muntanya de la nostra confiança per completar la vostra formació.

Inquietuds:

No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres siguin quines siguin les vostres inquietuds. Intentarem ajudar-vos a portar-les a terme.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
 

BUSCA'NS

Segueix les nostres noticies també des de Facebook i mira alguns dels nostres vídeos penjats a YouTube.

ENLLAÇOS D'INTERÈS

Recull d'enllaços d'amics i companys, col·laboradors i d'altres d'interès.

OPINIÓ

Comparteix la teva opinió de Guiatges Gamarús al nostre fòrum.
GUIATGES GAMARÚS - Guiatges de baixa i mitja muntanya
C/ Costa Padró, 11 - 08181 Sentmenat (Barcelona) | Tel. 620.026.273 | info@gamarus.net