Qui som

Guiatges Gamarús sorgeix de l’estima per la muntanya i la natura. Més que un projecte o una empresa, és una il·lusió per compartir i intentar transmetre tot allò que la muntanya i la pràctica de l’activitat esportiva en el medi natural m’ha aportat.

Em dic Jaume Vilardell i sóc nascut a Sentmenat el 1974. Des de ben petit vinculat a l’activitat esportiva a la meva vila natal, no és fins als voltants del 2004 quan se m’accentua la “febre” de les curses de muntanya, travesses i marxes varies, que m’endinso més profundament al món de la muntanya, realitzant aleshores diversos cursos i activitats formatives que desemboquen en la consecució del títol de Tècnic d’Esports en Mitja Muntanya.

Gran coneixedor del Vallès i el seu entorn (El Farell, Sant Llorenç del Munt, Serra de l’Obac, Montseny, Cingles de Gallifa i Bertí, …) sóc també un enamorat del Berguedà, la Cerdanya i el Capcir i he realitzat caminades arreu del territori català i pirinenc, a més de a França (Pirineus), Suïssa, Àustria (alguna petita pinzellada alpina), Itàlia (Dolomites) o Islàndia.

He treballat també amb les empreses Altitud Extrem/TS Aventures i amb Josan Aventurs i col·laborat amb la Secció Excursionista de la Societat Coral de Sentmenat. Estic inscrit al Registre dels Professionals de l’Esport de Catalunya i sóc membre de l’AEGM (Associació Espanyola de Guies de Muntanya) i de la UIMLA (Union of International Mountain Leader Associations).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
 

BUSCA'NS

Segueix les nostres noticies també des de Facebook i mira alguns dels nostres vídeos penjats a YouTube.

ENLLAÇOS D'INTERÈS

Recull d'enllaços d'amics i companys, col·laboradors i d'altres d'interès.

OPINIÓ

Comparteix la teva opinió de Guiatges Gamarús al nostre fòrum.
GUIATGES GAMARÚS - Guiatges de baixa i mitja muntanya
C/ Costa Padró, 11 - 08181 Sentmenat (Barcelona) | Tel. 620.026.273 | info@gamarus.net